Pravila o kolačićima

Ova web stranica koristi kolačiće za bolji doživljaj, značajke društvenih medija i analizu prometa. Dajete pristanak na naše kolačiće ako nastavite koristiti ovu web stranicu. Saznajte više o pravilima o kolačićima ovdje
Potvrdi

Od 1. srpnja pronađite nas na novoj adresi! Huawei Forum prelazi na huawei zajednicu!

Huawei ForumHuawei Forum
edited Lipanj 27 Novosti

Dragi korisnici Huawei Foruma,

najprije vam se svi iz Huawei Forum tima želimo zahvaliti na svim vašim komentarima, objavama, linkovima, videima, fotografijama i idejama koje ste podijelili s nama u zadnjih 12 mjeseci. Vaša energija i pitanja koja ste postavljali gurala su nas do naših granica kako bi vam pružili najbolje moguće opcije i odgovore za nevolje i probleme na koje ste naišli.

Kako nas novo i neotkriveno pokreće u našim svakodnevnim aktivnostima, zadnjih smo mjeseci naporno radili na novoj platformi foruma pod nazivom Huawei Community koja će u potpunosti biti aktivna od 1. srpnja 2019. Naša nova forum zajednica imat će više mogućnosti i više načina za vaše izražavanje i veći angažman kako biste postali još bitniji dio naše zajednice korisnika.

Kako podaci sa starog foruma neće vrijediti na novoj stranici, pozivamo vas da se registrirate na adresi https://consumer.huawei.com/hr/community/ , kreirate vlastiti HUAWEI ID za potrebe prijave i potom uživate u istraživanju nove platforme Huawei Community. Svi vi koji već imate HUAWEI ID kreiran, moći će te se s njim prijaviti.

Postavljajte pitanja, dijelite svoje fotografije, videozapise i omiljene trenutke te čitajte recenzije iz prve ruke. Budite u toku sa svim novostima koje se tiču HUAWEI pametnih telefona, tableta, laptopa i pametnih dodataka koji olakšavaju životnu svakodnevicu. Na novom Forumu moći ćete pratiti druge korisnike, privlačiti ih svojim objavama, skupljati likeove i bodove i rasti na tablici najaktivnijih korisnika.

Nadamo se da ćete uživati u svemu što sam vam pripremili u nadolazećim mjesecima i vjerujemo da ćete uživati u korištenju! :smile:

Srdačno,
Huawei Forum tim

0

Komentari

 • BosanceroBosancero
  Vrlo jednostavno pitanje. Zar nije jednostavnije da nam vrijede huawei id koje imamo na mobitelima?
  0
 • Huawei ForumHuawei Forum

  @Bosancero svi koji već imate ID, moći će te se prijaviti s njim :wink:

  1
 • BosanceroBosancero
  Fino.
  0