Pravila o kolačićima

Ova web stranica koristi kolačiće za bolji doživljaj, značajke društvenih medija i analizu prometa. Dajete pristanak na naše kolačiće ako nastavite koristiti ovu web stranicu. Saznajte više o pravilima o kolačićima ovdje
Potvrdi

p30 pro i WiFi problem

nananana
Huawei P30 Pro

imam novi p30 pro i otkad se prvi puta uključio na kućni internet putem wifi-ja, počeli su problemi. ostali uređaji gube konekciju, a i internet veza na samom p30 je nikakve kvalitete ili uopće ne radi. tako se ponaša i na 90% ostalih wifi konekcija, mimo ove kod kuće. kako se može riješiti ovaj problem? hvala!

0

Komentari

 • Huawei ForumHuawei Forum

  Bok @nana,

  Pokušajte provjeriti ponašanje na drugim WiFi mrežama. Ako se problem svuda javlja, moguće je da se na telefonu odvija ažuriranje aplikacija, a koje može narušiti brzinu internetske veze. Stoga, provjerite odvijaju li se određena ažuriranja.

  Nadamo se da će naposljetku sve raditi kako treba :smile:

  Lijep pozdrav,
  Marin
  Huawei Forum tim

  0
 • nananana

  hvala na odgovoru. problem je sveprisutan. ne vjerujem da bi se ažuriranje aplikacija odvijalo satima svaki dan, gotovo sam sigurna da nije do toga.

  0
 • Huawei ForumHuawei Forum

  @nana, znate li možda kada vam se problem prvi put pojavio? Naime, često je slučaj kako neke od aplikacija, posebice igre, mogu imati zlonamjerni softver koji vrši određene radnje u pozadini, a da toga nismo niti svjesni. Ako je takav slučaj, pokušajte izbrisati neke od sumnjivih aplikacija ili igara.
  Također, jeste li pokušali napraviti povratak telefona na tvorničke postavke? Naime, pod postavkama WiFi povezivanja možemo na malo toga utjecati, pa ako je problem već duže pristan jedna od metoda može biti povratak na tvorničke postavke. Na taj način eliminirati ćemo veću problema koje mogu biti vezane uz aplikacije i slično.

  0
 • nananana

  problem postoji otkad je uključen prvi puta. aplikacije su iste ili ih je manje nego na prethodnom mobitelu. imam aplikaciju za detekciju malware-a i nema ništa sumnjivo. išla sam gledati potrošnju interneta aplikaciju po aplikaciju - isto ništa vanredno.

  danas sam završila s uploadom odn. backupom fokti, pa ću vidjeti što se dalje dešava.

  1
 • nananana
  Evo sređeno. Mislim da je problem bio jer sam napravila prijenos s LGa putem clone phone aplikacije koja je prenijela i dosta toga nepotrebnog. Kad se počistio od viškova profunkalo je.
  0
 • Huawei ForumHuawei Forum

  @nana, drago nam je :smile:

  0