Pravila o kolačićima

Ova web stranica koristi kolačiće za bolji doživljaj, značajke društvenih medija i analizu prometa. Dajete pristanak na naše kolačiće ako nastavite koristiti ovu web stranicu. Saznajte više o pravilima o kolačićima ovdje
Potvrdi

P10 lite... 2 pitanja

Pozz... Imam 2 pitanja
1.kako se moze na zakljucanom zaslonu ukljuciti opcija da vidim obavjest tj. poruku u potpunosti
2.kako se moze na zakljucanom zaslonu spusti zavjesa obavijesti dali se to ukljuci negdje u postavka ili kako?
Hvala na odgovoru😊
0

Komentari

 • Huawei ForumHuawei Forum

  Bok @ŠkvorcP1234

  Kada primite poruku na zaključanom zaslonu vam stoji obavijest o pristigloj poruci. Sadržaj poruke skriven je iz sigurnosnih razloga. Po otključavanju zaslona, obavijest je u statusnoj traci, pri vrhu zaslona. Bez otvaranja poruke, ta obavijest tamo će biti dok ne pročitate poruku. Ponovnim zaključavanjem zaslona, na zaključanom zaslonu više nema obavijesti o poruci - tako je postavljen sustav. U najboljoj namjeri obavješćivanja korisnika, bez nepotrebnog nametanja. Dakle, nakon što ste na zaključanom zaslonu vidjeli obavijest i otključali zaslon, ta obavijest seli se u statusnu traku. Na taj način, možete bolje uočiti nove obavijesti koje će pristići na zaključani zaslon :smile:
  Nažalost neke postavke nije moguće dodatno mijenjati, međutim kako se usavršavanja na operacijskom sustavu konstantno izvode, možda i ova mogućnost s notifikacijama bude promijenjena :wink:

  Lijep pozdrav,
  Marin
  Huawei Forum tim

  0