Pravila o kolačićima

Ova web stranica koristi kolačiće za bolji doživljaj, značajke društvenih medija i analizu prometa. Dajete pristanak na naše kolačiće ako nastavite koristiti ovu web stranicu. Saznajte više o pravilima o kolačićima ovdje
Potvrdi

Molim hitno odgovor ..Google blokirao Huawei

[https://elpais.com/economia/2019/05/19/actualidad/1558294622_546268.html]
U jučerašnjem španjolskom listu izašao članak kako Google blokira sve aktualizacije Androida koje idu preko Play store te sve servise Googla, Gmail itd.

3

Komentari

 • roko2002roko2002
  Ne znam jesi li već vidio/la ali tako je. Ukratko sto se dogodilo je to da je USA gov. optuzila Huawei za kradu intelektualnog vlasnistva američkih tvrtki, što god oni smatraju da to je. Koliko sam ja pohvatao konce stvar je u nezakonitom koristenju androida ili tako nešto, uglavnom uz to vezano.
  POSLJEDICE: Trenutno je na snazi vijest da će stari uređaji odnosno uredaji trenutno u upotrebi raditi posve normalno bez ikakvih ograničenja jedino što Huawei neće više imati pristup ažuriranjima što znači da na kojem ste Androidu trenutno da na njemu i ostajete-zauvijek ili dokle se god taj spor ne riješi. Huawei je također izjavio da su ovo "očekivali" te da imaju svoj vlastiti software u pripremi. Kao što je iOS, Android, propali WindowsPhone, bude bila i neka njihova verzija). Ta bi se verzija u velikoj vjerojatnosti ugrađivala samo u uređaje proizvedene nakon nekog određenog datuma, a možda i puste ažuriranje za trenutne flagshipe ukoliko se program pokaze dovoljno stabilan. Ugavnom neka stručnjaci odrade taj dio posla i izvuku nas jer zbilja volim svoj Honor 10 i u svim bih ga okolnostima opet uzeo, nimalo ne žalim.
  1
 • mstipkovmstipkov

  Nadajmo se da će sve biti ok

  0
 • Huawei ForumHuawei Forum

  Bok @mstipkov i @roko2002,

  Huawei će nastaviti pružati sigurnosna ažuriranja i usluge nakon prodaje svim postojećim Huawei i Honor pametnim telefonima i tabletima, kako onima koji su prodani tako i onima koji su na zalihama. Google usluge na tim uređajima moći će se koristiti kao i inače. Stoga, zaista nemate razloga za brigu :smile:

  Lijep pozdrav,
  Marin
  Huawei Forum tim

  1