Pravila o kolačićima

Ova web stranica koristi kolačiće za bolji doživljaj, značajke društvenih medija i analizu prometa. Dajete pristanak na naše kolačiće ako nastavite koristiti ovu web stranicu. Saznajte više o pravilima o kolačićima ovdje
Potvrdi

dinamična pozadina početnog zaslona - pozadinska slika

valentina369valentina369
edited Travanj 5 Huawei Mate 9

Htjela bih ponovno postaviti dinamičnu pozadinu početnog zaslona, a koja mi se poništila nakon posljednjeg EMUI ažuriranja. Dinamičnu pozadinu zaključanog zaslona sam ponovno uspješno postavila, a za ovu ne nalazim opciju. Imala sam na pozadini početnog zaslona izmjenu fotografija iz otključavanja časopisa i htjela bih vratiti tu opciju. Ne nalazim odgovor u sličnim upitima, a ne bih vraćala mob na tvorničke postavke.

0

Komentari

 • Huawei ForumHuawei Forum

  Bok @valentina369,

  Moguće je ako imate neku dodatnu, naknadno instaliranu temu da Dinamična pozadina zaključanog zaslona Otključavanje časopisa ne radi. Ono što možete pokušati je postaviti početnu temu. Pokušajte traženo aktivirati klikom na Postavke, potom na Početni zaslon i pozadina, te potom na Dinamična pozadina zaključanog zaslona i ovdje aktivirajte Otključavanje časopisa :smile:

  Lijep pozdrav,
  Marin
  Huawei Forum tim

  0
 • valentina369valentina369

  Pa složila sam Dinamičnu pozadinu zaključanog zaslona, ono što me zanima je kako složiti isto na početnom zaslonu. Na početnom zaslonu sam kao pozadinsku sliku imala izmjenu fotografija iz odabrane datoteke, sada tu mogućnost ne vidim.

  0
 • Huawei ForumHuawei Forum

  @valentina369 za dinamičnu pozadinu početnog zaslona nismo sigurni. Naime, sve opcije dostupne za zaključani zaslon i početni zaslon dostupne su pod Postavke > Početni zaslon i pozadina.

  0
 • valentina369valentina369

  Ne sjećam se kako se opcija zvala, davno sam ju bila uključila, ali mogla se odabrati određena datoteka iz koje su se fotografije izmjenjivale kao pozadinska slika, čak je bio omogućen odabir trajanja prikaza jedne fotografije, 30 - 60 - 90 min itd. Tako mi se svaki put kada sam otključala zaslon prikazala nova pozadinska slika... Ima li i sada što slično i gdje?

  0
 • Huawei ForumHuawei Forum

  @valentina369 provjerimo pa se javimo :wink:

  1
 • valentina369valentina369

  To je izgledalo otprilike kako je u ovom videu prikazano:
  Sada vele da u novom emui 9 toga više nema... Šteta ako je tako.

  0
 • Huawei ForumHuawei Forum

  Bok @valentina369,

  Provjerili smo no nažalost navedene opcije nemamo :disappointed:

  0
 • valentina369valentina369

  Hvala na provjeri.
  I ulažem prigovor programerima zašto su ukinuli tu opciju.
  Neka ju vrate sa sljedećim ažuriranjem.
  Pozdrav. :smile:

  0
 • Huawei ForumHuawei Forum

  @valentina369 svakako prenosimo sve opaske :wink:

  0
 • valentina369valentina369

  Poštovani,
  opet postavljam pitanje: ima li kakvih informacija da se na moj mate 9 vrati promjena pozadine početnog zaslona slučajnim odabirom, a koju više nemam dostupnu otkad se sustav ažurirao na emui 9?
  u prilogu je snimka zaslona novog honor 8X koji tu opciju ima...
  hvala i pozdrav.

  0