Pravila o kolačićima

Ova web stranica koristi kolačiće za bolji doživljaj, značajke društvenih medija i analizu prometa. Dajete pristanak na naše kolačiće ako nastavite koristiti ovu web stranicu. Saznajte više o pravilima o kolačićima ovdje
Potvrdi

Huawei Mate 20 Pro na opasnom testiranju kod Elle Dvornik

Huawei ForumHuawei Forum
Novosti

Huawei je svojim Mate 20 Pro flagshipom oduševio brojne recenzente koji su ga za to nagradili brojnim nagradama, ali i korisnike koji su svoje oduševljenje pokazali brojem kupljenih primjeraka.

Kako bi testirala neke od njegovih najzanimljivijih značajki te općenitu izdržljivost samog uređaja, njegova velika obožavateljica i influencerica, Ella Dvornik odlučila je sudjelovati u Mate 20 Pro izazovu. Kroz svoje je društvene mreže pozvala sve svoje pratitelje da joj zadaju izazove u kojima bi voljeli vidjeti njen Huawei Mate 20 Pro pametni telefon. Od mnogobrojnih ideja, Ella će odabrati najkreativniji izazov te ga odraditi kako bi dokazala izdržljivost ovog Huaweijevog flagshipa.

Osim nevjerojatnih performansi koje ima, ovaj se uređaj istaknuo i dugotrajnom baterijom kapaciteta 4200 mAh koja je oduševila sve one koji su uređaj imali prilike koristiti. Uređaj je opremljen 40 W brzim punjenjem pa se baterija za samo 30 minuta napuni do 70 % kapaciteta. Lista inovacija koje je Huawei predstavio ovim uređajem poprilično je dugačka, a neki od najistaknutijih su: ugrađivanje čitača otiska prsta ispod zaslona čime se omogućilo korištenje ove funkcije bez podizanja smartphonea, bežično reverzibilno punjenje apsolutni je novitet na pametnim telefonima, a tu je i IP68 standard koji garantira da uređaj može izdržati 30 minuta u vodi na dubini od 1,5 metara.

Sve ove inovacije omogućuju korisnicima da uživaju u brojnim aktivnostima na otvorenom, bez brige da će ih pametni telefon ostaviti na cjedilu, a izazov je idealna prilika da zainteresirani provjere kako će se uređaj ponašati prilikom zahtjevnih situacija. Također, na ovaj će se način najbolje vidjeti što je sve u stanju uređaj napraviti kroz izazov uvijek zabavne i zanimljive Elle Dvornik. Svoje kreativne ideje zabavnih izazova možete predložiti na linku.

0

Komentari

 • BosanceroBosancero
  Nakon Elle mogu ja testirati.
  0
 • speks12speks12
  Žic na najače👍😂
  0
 • Huawei ForumHuawei Forum
  Bok @dajac59,

  Tvoj komentar smo obrisali. Na Huawei Forumu nećemo tolerirati ne primjerene komentare, vrijeđanje ili neki drugi oblik ne primjerene komunikacije.
  2
 • dajac59dajac59

  @Huawei Forum said:
  Bok @dajac59,

  Tvoj komentar smo obrisali. Na Huawei Forumu nećemo tolerirati ne primjerene komentare, vrijeđanje ili neki drugi oblik ne primjerene komunikacije.

  aloooo,daj mi reci što sam i koga vređo,pojma nemam da sam to napravio,ovim putem se izvinjavam ali stvarno neznam što sam i koga uvrijedio,daj mi na vidjelo to pošalji da vidim,ako je istina još jednom moje izvinjenje

  davor dajac

  0
 • dajac59dajac59

  ahaaaaaa,tu malu balavicu sam vrijeđo,povlačim izvinjenje,tko je ona,niko i ništa,jedna obična anonimna osoba koja u životu ništa nije stvorila i nije to vrijeđanje već istina,jadan huawei a i vi koji ste se povukli za svakakvima

  davor dajac

  0
 • dajac59dajac59

  sad iskreno,napuštam i forum jer vidim da i vi niste ok,fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

  davor dajac

  0
 • Božidar40Božidar40
  edited Veljača 18
  > @dajac59 said:
  > sad iskreno,napuštam i forum jer vidim da i vi niste ok,fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

  Napokon, sada bude mir ako je ta osoba balavica što si onda ti kad snjom raspravljaš.
  0