Pravila o kolačićima

Ova web stranica koristi kolačiće za bolji doživljaj, značajke društvenih medija i analizu prometa. Dajete pristanak na naše kolačiće ako nastavite koristiti ovu web stranicu. Saznajte više o pravilima o kolačićima ovdje
Potvrdi

Potrošnja baterije i zagrijavanje

Pozdrav,
Kupila sam Huawei P20 pro prvih 3 mjeseca baterija mi je znala trajati po cijeli dan, no zadnjih mjesec i pol baterija ne moze izdržati ni 12 sati. Uz to imam problem i sa zagrijavanje uredaja dok se nalazi na punjač. Zanima me jel imate kakvo riješenje kako da baterija duže traje ili bi mobitel trebala poslati na servis?

Hvala unaprijed :)
1

Komentari

 • Huawei ForumHuawei Forum

  Bok @Mihe0401,

  Žao nam je što imate navedeni problem, no probat ćemo zajedno doći do rješenja :smile:
  Često problem znaju zadati aplikacije koje nemilice troše resurse telefona. Stoga, pokušajte se sjetiti kada vam je problem postao izražen. Moguće da je nastupio nakon instalacije nekih aplikacija, pa pokušajte s njihovim brisanjem. Također, ako odete pod Postavke, potom na Bateriju, a zatim na Potrošnju baterije, na vašem telefonu možete vidjeti što vam najviše troši bateriju. Provjerite ovdje koje su to aplikacije ili uključeni hardver. Primjerice, povećana potrošnja može nastati ako imate uključen GPS, Wi-Fi, mobilne podatke, NFC, itd. Pokušajte i s njihovim isključivanjem.

  Preporučujemo svakako instalirati i neki od antivirusnih alata, kako biste eliminirali mogućnost problema s malicioznim softverom ili aplikacijom.

  Pokušajte sve navedeno pa nam se javite povratno. Nadamo se da ćemo postići nešto :wink:

  Lijep pozdrav,
  Marin
  Huawei Forum tim

  0
 • mesi88mesi88
  Pozdrav, evo i ja imam sličan problem, nakon 6 mjeseci baterija od jedan put nakon jednog i pol dana na jedva pola dana, dali se zna uzrok?
  0